EASEWE - ERASMUS+ projekt a FISE együttműködésével, MULTPLICATION EVENT - Projektismertető Rendezvény - 2023.02.13. és 15.

EASEWE / Erasmus+ / MULTPLICATION EVENT - Projektismertető Rendezvény
előadók: Dés-Kertész Dóra és Mascher Róbert

2023. február 13. 13:00-15:00
Semmelweis Egyetem, Pető András Kar, Kiemelt Nemzetközi És Nemzeti Szolgáltatási Központ
1125 Budapest, Kútvölgyi út 8.

2023. február 15. 17:00-19:00
Fiatal Iparművészek Stúdiója Egyesület (FISE)
1054 Budapest, Kálmán Imre utca 16.

Bemutatjuk:
- az EASEWE projekt hátterét, céljait,
- együttműködő partnereinket,
- az EASEWE képzést és oktatói eszköztárat,
- a teszt tanfolyam eredményeit,
- jó gyakorlatainkat,
- az EASEWE projekt jövőjét.
Az eseményt állófogadással, kötetlen beszélgetéssel zárjuk.
- - -

Hamarosan a végéhez közeledik a FISE együttműködésével megvalósuló Erasmus+ program, melynek célja a női vállalkozói szellem támogatása a kreatív iparágakon belül, különös tekintettel a kirekesztés által veszélyeztetett csoportokra.
Az EASEWE (ENTRE PRENEURIAL EDUCAT ION FOR CREATIVE SELF – EMPLOYMENT OF WOMEN) projekt célja, hogy a Covid által különösen sújtott kreatív és kulturális szektor újraindításához hozzájáruljon, a háborúk elől menekülő nők önálló vállalkozói tevékenységének ösztönzése, valamint foglalkoztathatóságuk növelése által. Egy olyan képzés és felnőttoktatói eszköztár létrehozásán dolgozunk, amely elmélyíti a digitális kompetenciákat, serkenti a vállalkozói kedvet és célzottan az önálló vállalkozói tevékenységre és vállalkozásalapításra irányuló készségek elsajátítására irányul.

A projektben résztvevő öt szervezet: Alfombra Roja (Svédország), Fundeun (Spanyolország), GrantXpert (Ciprus), Net in Action (Olaszország), és a FISE (Magyarország).

Kövessétek az EASEWE facebook oldalát, és értesüljetek a legfrissebb híreinkről. Ismerjetek meg egy izgalmas Erasmus+ projektet, amelyen a FISE több európai partnerszervezettel együtt vesz részt!
https://easewe-erasmus.weebly.com
https://www.facebook.com/Easewe-Entrepreneurial-Education-for-Creative-S...
#EASEWE

Project EASEWE – 2020-1-IT02-KA227-ADU-095426