29 Accessories a METU Divatékszer és kiegészítő / Kreatív ékszer kiállítása

29 Accessories a METU Divatékszer és kiegészítő / Kreatív ékszer kiállítása

A kiállításon a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU) Divatékszer és kiegészítő, majd Kreatív ékszer specializáció 2018-2022 között készült hallgatói munkáiból láthatunk válogatást.
Megnyitó: 2022. március 16. szerda 18 óra.

A kiállítást megnyitja: Marosi László ötvösművész
Megtekinthető 2022. április 1-ig, hétfőtől-péntekig 13-18 óra között.

A 29 kiállító művész:
Baffy Barbara, Bakó Evelin, Balogh Gergely András, Boncz Virág Luca, Bődey Júlia, Budai-Kónyi Borbála, Bugyik Nikolett, Csiszár Kata, Diriczi Csenge, Farkas Kata, Fekete Orsolya, Felgyői Dominik, Gyurián Fanni, Hidász Anhtuja, Horváth Kriszta, Kálmán Imola, Kátai Anna, Mikola Borbála, Musso Chiara, Nagy Nikolett, Odor Andrea, Rozsályi Boglárka, Soós Anna, Szabadszállási-Tóbi Zina, Szilágyi Júlia, Tóth Fanni, Varga Anita, Vörösvári Bianka, Zakariás Veronika

"29 ACCESSORIES"
A METU Ékszer és kiegészítő specializáció képzési rendszere olyan accessoire tárgyakra fókuszál, amelyeket közvetlenül a testen, a ruházaton, ill. a ruházat kiegészítőjeként viselhetünk.
Az ékszer és kiegészítő tárgyak tervezése párhuzamosan folyik a METUn, egy pontosan összehangolt ("MyBrand") tematika mentén, a design tárgyaktól az experimentális, kiállítási léptékű munkákig, majd a személyes témát feldolgozó diplomamunkákig.
Ez a -nemzetközi összehasonlításban is egyedülálló- képzési mód a hagyományos fém- és bőrmegmunkáló eljárások mellett lehetőséget ad alternatív, kísérleti alapanyagok, hagyományos és kortárs technológiák alkalmazására, folyamatos kísérletezésre.
A kiállításra az elmúlt 4 év 29 hallgatójának munkáiból válogattunk. Olyan tárgyakat mutatunk be - az első struktúrakísérletektől a diploma feladatokig - melyek méltóan reprezentálják a specializáció elmúlt időszakát.

A Meghívón:
Design: Horváth Krisztina
Fotó: Raeihan Djajadikarta