SZJA 1% felhívás a FISE támogatására!

Mint minden évben, közhasznú Egyesületünk idén is fogadja az 1%-os felajánlásokat!
Kérjük, ne feledkezzetek meg erről a lehetőségről, hogy ilyen módon is támogassátok működésünket!

Az 1%-ot tartalmazó nyilatkozat eljuttatása a munkáltatóhoz:
Azok, akik bevallási kötelezettségüket munkáltatói adóbevallás útján teljesítik, az adó 1+1%-ról szóló rendelkező nyilatkozatot tartalmazó borítékot adhatják le munkáltatójuknak nyilatkozat kitöltésével, lezárt, adóazonosító jelével ellátott borítékban elhelyezve, személyesen vagy postán eljuttatva.

Az 1%-ot tartalmazó nyilatkozat eljuttatása a NAV-hoz:
Ezt az adózó megteheti az szja-bevalással együtt, illetve külön is. Rendelkezni a NAV új online felületén, vagy az erre a célra rendszeresített 20EGYSZA nyomtatványon lehet. Ezt azok az adózók is megtehetik, akiknek a NAV készíti el az adóbevallását. A nyilatkozatot borítékba helyezve postán is el lehet juttatni a NAV részére. - Forrás: https://www.nav.gov.hu/nav/szja/szja

"Az egyesület célja, hogy iparművészek (kézműves és ipari tervezők) pályáját, a kulturális és művészeti életbe való beilleszkedését, jelenlétét és továbbfejlődését, a művészeti munka kibontakozását segítse. Lehetőséget teremtsen bel- és külföldi kiállításokon való szereplésre, művésztelepeken való részvételre. Naprakész információs bázist képez, vizuális nevelési, szervezési és kommunikációs feladatokat lát el. "
( FISE Alapszabály 1.2.1. pont)

Mindenkit arra kérünk, az szja adóbevallás során a FISE javára ajánlja fel személyi jövedelemadója 1%-át, és mivel nagy kampányt nem áll módunkban folytatni, kérjétek erre ismerőseiteket is!

A felajánláshoz az Egyesület nevét és adószámát kell megadni:
A Fiatal Iparművészek Stúdiója Egyesület adószáma: 19638744-1-41