FISE - Design Galaxis – kiállítás a soproni Lábasházban - 05.17.

FISE - Design Galaxis – kiállítás a soproni Lábasházban

A FISE alapvető célja az iparművészet, a design népszerűsítése, alkotásaink bemutatása országszerte, a galériánk falain kívül. Az elmúlt években FISE kiállításnak adott otthont Eger, Győr, Pannonhalma, Szombathely, Hévíz. A múlt októberi pécsi kiállítás után most Sopronba szervezünk egy nagyszabású kiállítást a Kortárs Iparművészeti Gyűjteményre alapozva.

A legnevesebb hazai alkotók alkotásaiból álló kollekció képes teljes áttekintést nyújtani a közösség tagjai által felölelt területeken zajló folyamatokról, tendenciákról hiszen valamennyi szakot megjeleníti (belsőépítészet, formatervezés, kerámia-porcelán, öltözék, öltözék-kiegészítő, ötvös, textiltervezés, üveg, vizuális kommunikáció). A gyűjtemény folyamatos, sokoldalú bemutatása - hazánkban és külföldön egyaránt - mindenképpen izgalmas és pezsdítő felfedezéseket biztosít valamennyi látogató számára.

Megnyitó 2024. május 17-én, pénteken 17 órakor.
A kiállítást a Lábasházban Dr Farkas Ciprián polgármester és Mascher Róbert DLA, a FISE elnöke nyitja meg.

Utazzunk el a megnyitóra, egy jó kis csapatépítő hétvégére! Aki úgy tervezi, aznap, az esti vonattal vissza tud térni - ezért is került öt órára a megnyitó.
FB esemény: https://www.facebook.com/events/446724407860467

Kiállításunk a SopronFest hivatalos programja. Bővebb infó: https://sopronfest.hu/